sponsoren

Van Herwijnen Kreston is al 35 jaar een vertrouwenspartner voor haar klanten en een groeiende onderneming. Uniek aan onze dienstverlening is het aanbod in verschillende specialisaties waaronder; accountancy, strategische bedrijfsadvies, fiscaal advies, administratieve dienstverlening en overnames en waarderingen. Met deze specialisaties onder een dak, kunnen wij een totaalpakket aanbieden voor ondernemers, van eenmanszaak en regionaal MKB tot grote (inter)nationale spelers.

 

 

Op deze unieke locatie aan de Bossche Parade is dit de plek om even bij te komen van de steile trappen van de Sint Jan of van het winkelen in de Bossche binnenstad. Neem de tijd en trakteer uzelf op een lekkere lunch. En in het weekend een gezellig café om een borreltje te pakken.

 

 

Q-Bike Quality Store in Rosmalen is jóuw e-bike winkel & experience center als je waarde hecht aan topkwaliteit e-bikes, persoonlijke aandacht en eersteklas service. 

Looggietersbedrijf Mark de laat doet het aanpassen van centrale verwarmingsinstallaties, evenals het repareren of vervangen van centrale verwarmingsketels. Mark de Laat, zit al ruim 30 jaar in het loodgietersvak. Alle onderdelen van het loodgieters- en centrale verwarmingsvak heeft hij doorlopen.

 

 

 

Afdichtingindebouw is een landelijk werkende organisatie met aangesloten applicatiebedrijven die de afdichting van en in gebouwen volgens uniek proces uitvoert. De applicatiebedrijven die zijn aangesloten bij Afdichtingindebouw werken uitsluitend met hoogwaardige, gegarandeerde en gecertificeerde producten.

SSC BouwInkoopAdvies ondersteunt bouwbedrijven, zonder specifieke inkoopfunctionaris, bij het professionaliseren van inkoop. “Inkoop is alles waar een onderneming een factuur van krijgt”. Bij de meeste bouwbedrijven is dit ruim 80% van de totale omzet en bij bouw gerelateerde inkoop is dit vaak meer dan 70% van de totale omzet.

De Oetels, begonnen als een vriendenclub in 1961. De Oetels is nu een bloeiende, hechte vereniging met veel geschiedenis en een druk activiteitenprogramma. Onder het mom “geinige cultuur, culturele gein” geven we hieraan een geheel eigen invulling. Het hele jaar door vieren wij dat we gezellig bij elkaar zijn.

BrouwersMoors&Partners is een jonge, onafhankelijke en zelfstandige onderneming, die gespecialiseerd is in advisering en ondersteuning van zowel kopers als verkopers bij de aankoop, verkoop en verhuur van nieuwbouw.

 

 

Restaurant Picasso is gelegen in de Kerkstraat, welke de verbinding vormt tussen de Markt en de bekende Sint-Janskathedraal. Wij presenteren u een diversiteit aan verrassende gerechten uit de mediterrane keuken. Van tapas, pasta’s, vis en vlees gerechten voor ieder wat wils

Callai Eyewear is een kleinschalige importeur van hoogwaardige kwaliteitsmonturen in het topsegment. Naast oogmode voor volwassenen zijn wij gespecialiseerd in kinderbrillen. Met onze veelzijdige collectie van exclusieve, trendy en vernieuwende monturen laat u in één oogopslag zien dat u uw klant op waarde weet te schatten.

 

 

Afbeeldingsresultaat voor van mossel

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep
Biedt meer dan u verwacht

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep is met ruim 1.800 medewerkers in bijna 70 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grotere en vooraanstaande automotive bedrijven in Nederland. Ons bedrijf telt 76 vestigingen in Nederland, België en in Duitsland. Als Van Mossel Automotive Groep zijn we dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Peugeot, Citroën, DS, Opel, Ford, Kia, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, smart, SEAT en ŜKODA. Met drie Mega Occasion Centra verdeeld over het land, vindt u bij ons ook een indrukwekkend ruim aanbod van gebruikte auto’s. Jaarlijks verkopen we meer dan 60.000 auto’s. Onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep is verder een eigen leasemaatschappij – International Car Lease Holding, bestaande uit Van Mossel Autolease, J&T Autolease en DirectLease. Met een wagenpark van zo’n 63.000 voertuigen, is International Car Lease Holding qua omvang de 3de leasemaatschappij in Nederland. 

Naast de dealer & lease bedrijven kunt u ook terecht bij een van de 15 Van Mossel schadeherstelbedrijven, Van Mossel Glasservice, Van Mossel Klein schadeherstel, Van Mossel Financiële Diensten of Van Mossel Car Solutions voor carrosseriebouw, belettering of inrichtingen van uw bedrijfswagens.